категорії: новина

Визначені 16 фіналістів конкурсу музичних талантів «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют»

теґи: Lama, djuice, djuice music drive дебют, Друга Ріка, ТНМК, прослуховування

 

Визначені 16 фіналістів конкурсу музичних талантів «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют». Команди, відібрані авторитетним журі, вирушать у тур по Україні та змагатимуться за головний приз – контракт із Sony Music Entertainment (Росія).

Ось імена майбутніх улюбленців публіки і фестивальних хедлайнерів:

1. Dориан Грей

2. F*Lovers

3. Fragile

4. Joker Beat

5. Outstars

6. WashingTones

7. Абразия

8. Гапочка

9. ДМЦ (Дороги Меняют Цвет)

10. ЗА КРАЙ

11. КОЖНОМУ СВОЄ

12. Мы100

13. Рольова Модель

14. Франик

15. Эффект Бабочки

16. Янсен Кукансен

 Найкращі з тисячі учасників конкурсу, вони отримали підтримку користувачів Музичного порталу DJUICE, а також найвищі оцінки журі під час прослуховування в київському клубі «Sorry, Бабушка».

Усіх фіналістів чекають виступи на великій сцені під час всеукраїнського туру DJUICE MUSIC DRIVE 2009. Концертний тур зарядить драйвом молодь у 20 містах країни. У кожному місті будуть запалювати серця меломанів по п'ять команд-фіналістів конкурсу. Молоді зірки вийдуть на одну сцену з хедлайнерами Центрального та Західного напрямку туру – гуртами «ТІК» і «ТНМК» відповідно.

Підсумком туру і конкурсу стане фінальний концерт 5 вересня на Контрактовій площі в Києві. Open-air свято свіжої та якісної музики створять фіналісти конкурсу музичних талантів DJUICE, а також «dруга ріка», «ТІК» і «ТНМК». Тоді ж світ дізнається імена головних переможців «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют», які запишуть сингл (а можливо і альбом) із Sony Music Entertainment (Росія).

 Коментарі журі конкурсу «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют»:

  •          генеральний директор Sony Music Russia Леонід АГРОНОВ:

«Ми були приємно здивовані – на конкурсі багато якісних, цікавих рокових груп. Стількох навіть у Росії немає! У турі, звичайно, буде представлений увесь спектр музики. Приходьте на яскраві та якісні виступи найкращих із найкращих. Впевнений, що конкурс «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют» стане гарним стартом для багатьох гуртів, імена яких ви ще почуєте. Раді взяти участь у чудовому проекті DJUICE і сподіваємося на продовження».

  •          директор відділу цифрових продажів Sony Music Russia Роман РОМАНЕНКО:

«Можу зізнатися: дивився на те, як буде продаватися музика конкурсантів. У цифровому форматі (для мобільних телефонів, Інтернету) поки найбільш популярною є  поп-музика, а у рокерів більше шансів на успішні концертні виступи в Україні. Однак DJUICE просуває різні музичні напрямки, збільшуючи їх можливості. Конкурс дуже допомагає молодим гуртам вийти на новий рівень. Водночас слухачі отримують більше гарної музики».

  •          програмний директор MTV Україна Андрій УРЕНЬОВ:

 «Оцінюючи учасників, я приділяв особливу увагу якості виконання, зіграності гуртів, а також їх харизмі. Рівень півфіналістів мене порадував – немає одноманітності, багато команд, які мають своє обличчя і оригінальний матеріал. Завдяки конкурсу «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют» молоді музиканти отримують гарне промо, а лейбли та телеканали відкривають нових зірок».

  •          хедлайнер фестивалю DJUICE MUSIC DRIVE 2009, учасник гурту «dруга ріка» Валерій ХАРЧИШИН:

«Мені доводилося бувати в журі багатьох музичних конкурсів, але рівень «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют», мабуть, найвищий. Деякі групи мене просто вразили – це молоді зірки, від виступу яких отримуєш справжній концертний драйв. На Заході часто буває так, що музиканти, завоювавши популярність в Інтернеті, стають зірками в реальному житті. Конкурс DJUICE якраз став таким мостом. Це дуже прогресивний формат: люди вільно вибирають на МузПорталі музику до вподоби, а потім можуть почути її на живих концертах»

 

  •          хедлайнер фестивалю DJUICE MUSIC DRIVE 2009, учасник гурту «ТНМК» Олександр «Фоззі» СИДОРЕНКО:

 «Під час прослуховування я намагався підтримувати учасників, щоб вони відчували себе впевненіше. Добре розумію емоції молодих музикантів під час оцінки журі... Адже ми з групою «ТНМК» шість років поспіль брали участь у конкурсі «Юні таланти Харкова», але так і не виграли його J Хоча, як би не було складно, конкуренція на конкурсі завжди йде на користь – вона розвиває, іноді корисно і програти. «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют» – це шанс показати себе по-справжньому, це чиста музика – чистий рок-н-рол. І як член журі я відзначав учасників, у яких є внутрішній драйв».

  • співачка Lama:

«Масштабний конкурс музичних талантів DJUICE – безсумнівно, хороше починання для українського шоу-бізнесу. Це реальна можливість відкрити нових зірок. Хоча мені вдалося побувати тільки на третьому, фінальному, дні прослуховування, я помітила багато яскравих вокалістів ».